Nieuws

4**** voor Speciale opdracht in de Vrij Nederland Thrillergids:

Eind mei kijken Nederlandse thrillerauteurs met angst en beven uit naar de Vrij Nederland Detective en Thrillergids, waarin ze veelal genadeloos gefileerd worden door vlijmscherpe recensenten. De gemiddelde score van de 115 Nederlandse auteurs: 2,15* en niet één Nederlandse auteur wist de volle 5* te halen. Slechts zes NLse auteurs wisten 4* (heel goed) te scoren en daaronder, jawel: Speciale opdracht!! Daarmee is de Tom Brandt reeks een zeldzaam goed gewaardeerde thrillerreeks. Met eerder al 4**** voor Schokgolf en Van de radar!

 

28 mei 2024

Theaterpresentatie in Noordwolde op 18 februari:

Op  zondagmiddag 18 februari geef ik de theaterpresentatie ‘Huiveringwekkende avonturen – Bloedstollende thrillers’, waarin ik je meeneem op de soms bizarre researchreizen die ik voor mijn thrillers maak. Meer info en kaarten reserveren.

 

12 februari 2024

Boekpresentaties op 7 december:

Op donderdagavond 7 december presenteer ik mijn nieuwe thriller Speciale opdracht bij Boekhandel Schuyt in Uitgeest.
In een korte presentatie, geïllustreerd met fotografie en video, vertel ik over de avontuurlijke tochten die ik voor de Tom Brandt-reeks op Spitsbergen, op IJsland en in Noorwegen maakte. Als letterlijke klap op de vuurpijl, vertel ik over mijn nieuwste boek: Speciale opdracht. Hierin draait het om een ultrageheime Nederlandse legereenheid die tijdens de Koude Oorlog met draagbare kernbommen werkte. Het bijzondere aan dit verhaal is dat ik er tijdens mijn diensttijd met mijn neus praktisch bovenop stond: Ik liep sitewacht in Darp en deelde de onderdeelsbar met het ultrageheime Peloton Speciale Opdrachten. Speciale opdracht vertelt wat we nooit mochten weten over de Nederlandse kernwapens.
De boekpresentatie is bij boekhandel Schuyt, Middelweg Middelweg 139B, Uitgeest. Inloop vanaf 19.30 uur. De presentatie duurt van 20.00 – 20.30 uur en aansluitend is er gelegenheid om een van de gesigneerde boeken aan te schaffen. In verband met de beperkte ruimte graag vooraf aanmelden bij Boekhandel Schuyt: 0251-312469 / schuyt@brederoboeken.nl Of een berichtje naar mij.

4 december 2023

Speciale opdracht staat op de Longlist van de Thrillzone Awards 2023!

3 december 2023

De eerste recensie van Speciale opdracht komen binnen. Om te smullen:

‘De lezer wordt compleet van de stoel geblazen. Wat een actie, wat een spanning.’ – Silvia van Elzelingen – Hebban *****

‘De Nederlandse opvolger van Clive Cussler.’ – Thrillzone ****

‘WAUW! Wát een spanning, wát een goed in elkaar gezet verhaal is dit zeg.’ – Patrice van Trigt – Hebban *****

‘Een spannend on-Nederlands verhaal dat zich volledig in Nederland afspeelt. Tom Brandt wordt met ieder deel alleen maar beter!’ – Cees van Rhienen ****

 

16 november 2023

Vandaag verschenen: Speciale opdracht, de nieuwe Tom Brandt thriller!

1 november 2023

Precies 5 jaar na de nog altijd raadselachtige verdwijning van Arjen Kamphuis in Noorwegen is de paperback uitgave van Van de radar weer verkrijgbaar.

21 augustus 2023

Vanaf 14 juli is de paperback uitgave van Niemandsland weer verkrijgbaar in de boekhandels. Ook met een gave nieuwe cover natuurlijk.

9 juli 2023

En ook Klem is weer leverbaar als fysiek boek met een nieuwe en weergaloos gave cover.

6 mei 2023

Het Thule-incident is weer leverbaar als fysiek boek met een nieuwe en weergaloos gave cover.

23 januari 2023

Uitgeverij Wild, mijn eigen uitgeverij, geeft vanaf december 2022 de titels van Frank van Zwol uit. De e-books zijn inmiddels online, de paperbacks volgen in de loop van 2023.

7 januari 2023

Van de radar in de tipparade van Leesclub De perfecte buren

“Frank van Zwol, onze eigen variant op Indiana Jones, voert je mee in een heerlijk up-tempo cybercrime verhaal vol actie en intriges.”

1 januari 2021

Tom Brandt 3 – Van de radar, staat op de longlist van de Thrillzone Awards 2020.

December 2020