Screenshot TopoGPS NL met kanoroute – tablet

Kanoparadijs Nederland nu met gps-routes

De gids Kanoparadijs Nederland is al jaren het standaardwerk voor toerkanoën en suppen. Sinds de eerste druk in 2006 is er ontzettend veel veranderd in de 43 mooiste routes van Nederland. Er kwamen nieuwe instappunten, nieuwe overdraagplaatsen en routemarkeringen. Veel oorspronkelijke beeklopen werden hersteld en een vaarvergunning hoef je vrijwel nergens meer aan te vragen. Alles bij elkaar werd Kanoparadijs Nederland steeds mooier.

Nieuw: gps-routes!

Reden genoeg om voor de recente vijfde druk van deze gids alle routes en informatie weer zorgvuldig te actualiseren en we voegden iets nieuws toe: gps-routes die je kunt downloaden. Je hoeft nooit meer een kopietje van het routekaartje te maken, je kunt nu het boek thuislaten en de route voor onderweg op je smartphone of outdoor-gps zetten. In de nieuwe druk is hiervoor een korte handleiding opgenomen, maar uiteraard vergeten we al die mensen niet die een eerdere druk van Kanoparadijs Nederland in bezit hebben.

De routes zijn in het .gpx bestandsformaat te downloaden op Allykano.nl/gps. Dit is een beveiligde pagina, en het wachtwoord is te vinden op pagina 34 (ook in alle eerdere drukken van Kanoparadijs Nederland) in het kadertje met kano-uitrusting . Het wachtwoord is het middelste uitrustingsstuk in dit kader, het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

Het boek is hiermee weer helemaal terug in het tijdperk van satellietnavigatie. Kanoparadijs Nederland is verkrijgbaar bij de boekhandel, de betere kanozaak of rechtstreeks bij de auteurs.

Kanoparadijs Nederland, 5e druk 2020, Uitgeverij Hollandia, ISBN 978 90 641 0705 4, € 25,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *